به قلم دکتر وحید سلیمی

خوانش «برترین بانوی صدیق» با رویکرد خودکارآمدی؛

متنی زیبا با رویکرد خود کار آمدی

سلام واحترام؛ همه شما احتمالا با تعریف خودکارآمدی “باور فرد نسبت به توانمندی‌های خود درانجام وظایف و مسئولیت های فردی و اجتماعی” و نیز ویژگی های فرد خودکارآمد از جمله “تطابق گفتار و رفتار،اسوه برای دیگران، و غیره “آشنا هستید.

❇️ارزش فاطمه‌ی زهرا سلام‌الله‌علیها به عبودیت و بندگی خداست. اگر بندگی خدا در فاطمه‌ی زهرا سلام‌الله‌ علیها نبود، او صدیقه‌ی کبری نبود. صدّیق یعنی چه؟ “صدّیق کسی است که آنچه را می‌اندیشد و می‌گوید، صادقانه در عمل آن را نشان دهد”. هرچه این صدق بیشتر باشد، ارزش انسان بیشتر است؛ می شود صدّیق؛ «اولئک مع الذین انعم الله علیهم من النبیین و الصدیقین»(نساء،۶۹). در این آیه ویژگی«صدّیقین» پشت سر «نبیین»ذکر شده است!

❇️این بزرگوار “صدیقه کبری! است؛ یعنی برترین زن صدیق. این صدیق بودن به بندگی خداست. اگر بندگی خدا نمی‌کرد، صدّیقه‌ی کبری و “اسوه زنان عالم” نمی‌شد. اساس، بندگی خداست…
⬅️با دقت در تعریف و ویژگی های فرد خودکارآمد، #صدیقه_کبری #حضرت_زهرا را می توان بانویی با بالاترین سطح خودکارآمدی در نظر داشت!
🗣باتوجه به اهمیت فوق العاده و روز افزون خودکارآمدی در عصر پسا اینترنت و هوش مصنوعی، مخاطبین محترم می توانند جهت سنجش میزان خودکارآمدی و تحلیل دقیق نقاط ضعف و قوت خود به وب سایت خودکارآزما به آدرسhttps://self-test.ir
مراجه نمایند.